Podeli ovu vest

Izdvajamo za Vas / Motivacija

12 stvari koje niste znali o Melaniji Tramp kao majci: OTKRILA NAJVAŽNIJU TAJNU RODITELJSTVA! (FOTO)

12 stvari koje niste znali o Melaniji Tramp kao majci: OTKRILA NAJVAŽNIJU TAJNU RODITELJSTVA! (FOTO)

Kada je njegov otac, Donald Tramp pobedio na predsedničkim izborima Americi prošle godine, zvanično je objavljeno da Baron Tramp, sin Donalda i Melanije Tramp, neće promeniti adresu i preseliti u Vašington, odnosno Belu kuću. Odluka je bila na Melaniji, koja je odlučila da ostane sa svojim sinom u Njujorku, kako bi mladi naslednik bez ikakvih ometanja završio školsku godinu koju je nešto ranije započeo.

Ovo su NAMIRNICE koje bi deca trebala KONZUMIRATI ZIMI

Učiteljica se pamti DO KRAJA ŽIVOTA!

Roditelj MORA DA ISKLJUČI mobilni telefon, televizor, tablet, računar…

1. Melanija je glavna figura u njegovom životu

Što i nije čudno, s obzirom da znamo koliko je Donald i pre nego što je postao predsednik Amerike bio zauzet raznim biznisima koji su njemu i njegovoj porodici omogućili luksuzan život.

“On nikada nije menjao pelene i meni je to sasvim u redu. To mi nije važno. Jako je važno da dobro upoznate osobu sa kojom delite život i da znate dobro svoje uloge u vašoj vezi.”

JESTE LI I VI SEBIČNA MAJKA?

2. Savršen balans između karijere i roditeljstva

Melanija nije započela svoju karijeru sa nakitom dok Baron nije pošao u školu. Kada je uvidela da ima slobodno vreme, a da to ne ugrožava njen prioritet, a to je njen sin, započela je svoj biznis koji ni u jednom momentu nije bio važniji od porodice.

“Ja sam majka 24/7: to je moj prvi i najvažniji posao. Kada je Baron u školi, imam vremena da se pozabavim nacrtima i sa svim ostalim stvarima vezanim za moj posao.”

foto: Profimedia

Samo JEDNIM OBRASCEM DO REFUNDACIJE za privatne vrtiće!

3. Melanija veruje da je pametno da pustite da vaše dete pogreši

“Mislim da je jako važno da date svom detetu prostora da napravi grešku, cilju da bi naučio. Greške ti daju krila kasnije u životu. Pustite ih da pogreše s vremena na vreme,tako će naučiti sami da se snađu kada vi ne budete tu da im pomognete.”

Napokon DOBRE VESTI ZA ŽENE I MAJKE u Srbiji

Ovo su 8 tipova SVEKRVA! ? Koja je vaša?

4. Jezici su jako važni

Još 2008. godine, Melanija je izjavila da njen sin govori engleski, francuski i njen maternji, slovenački jezik. Danas, najbolje govori engleski i slovenački na kom priča sa mnom i mojim roditeljima, odnosno bakom i dekom.

Šta sam sve PREĆUTALA ĆERKI kad mi je rekla da ŽELI DA POSTANE MAJKA: Reči koje diraju dušu!

5. Podržava njegovu kreativnost

Čak i kada pravi haos.

“Njegova mašta raste i jako je važno da se neguje. Crta po zidovima u svojoj sobi, a kada ga to prođe, prekrečimo. Jednom se igrao pekara i napisao je na zidu “Baronova pekara” sa šarenim olovkama. Veoma je kreativan, i mislim da ako stalno govorimo svojoj deci NE! pitanje je šta će se desiti sa njihovom kreativnošću.

Ovo su NAMIRNICE koje bi deca trebala KONZUMIRATI ZIMI

Dolaskom kraćih dana i nižih temperatura kod dece baš kao i odraslih osoba dolazi do smanjenja aktivnosti, čime i do pada energije što se manifestuje padom raspoloženja, umorom pa čak i depresijom.

Učiteljica se pamti DO KRAJA ŽIVOTA!

Roditelj MORA DA ISKLJUČI mobilni telefon, televizor, tablet, računar…

Upravo zbog toga, u zimskim mesecima važno je usredotočiti se na adekvatnu prehranu, odnosno, kako bi deca izbegla sezonski poremećaj ili sezonsku depresiju važno je konzumirati zimi prave namirnice. Promjene raspoloženja, pad energije, manjak koncentracije, apetita i sna neki su uobičajeni znakove. Ove namirnice pomoći će vam da deca ostanu zdrava, raspoložena i srećna i ove zime.

JESTE LI I VI SEBIČNA MAJKA?

Losos

Triptofan u lososu i drugim životinjskim belančevinama kod ljudi reguliše raspoloženje. Meso lososa sadrži i salmon koji prema nekim studijama pomaže u kontroli depresije. Ponudite ga deci na žaru uz umak koji vole ili ga naseckajte i napravite od njega kebab s povrćem.

Samo JEDNIM OBRASCEM DO REFUNDACIJE za privatne vrtiće!

Mandarine

Mandarine su izvrstan zimski agrum bogat vitaminom C i vlaknima. Sadrže i kalcijum, magnezijum, fosfor i kalijum za snažne kosti i dobru funkciju mišića. Koštice iz mandarina se lako uklanjaju pa su one idealne i za užinu u školi, a možete ih naseckati uz drugo voće kao dio zimske salate.

Napokon DOBRE VESTI ZA ŽENE I MAJKE u Srbiji

Ovo su 8 tipova SVEKRVA! ? Koja je vaša?

Zimska bundeva

Bogata je vitaminom A i karotenoidima, koji čuvaju zdravlje, podižu imunitet i održavaju kožu zdravom, što je posebno važno u hladnim zimskim danima kada koža na rukama i licu lako puca.  Dobar je izvor i vlakana!

Većina zimskih bundeva su prirodno slatke pa je velika šansa da će je deca prihvatiti na meniju. Pržiti tikvicu na maslacu, a potom dodajte cimet i javorov sirup. Takođe možete mešati i špagete s tikvicama s omiljenim umakom za testeninu.

Šta sam sve PREĆUTALA ĆERKI kad mi je rekla da ŽELI DA POSTANE MAJKA: Reči koje diraju dušu!

Batat

Još jedan veliki izvor vlakana, batat je prepun vitaminom A i kalijumom. Njegov slatki ukus čini ga pogodnim za brojne recepte. Naseckajte ga na tanke pločice i pecite na maslinovom ulju, a može se koristiti i uz testeninu i sir, zobene pahuljice i u kolačima.

Pričajte sa njima KAO SA ODRASLIMA: TEPANJE im samo ODMAŽE!

foto: Profimedia

25 POKAZATELJA DA STE MAMA KOJA ČUVA SAMA

6. Melanija se strasno basvi humanitarnim radom vezanim za decu

Čak i pre nego što je postala prva dama i majka, Melanija se bavila humanitarnim radom u nekoliko fondacija koje pomažu deci iz celog sveta na različite načine.

Kako VASPITATI DEVOJČICU u doba Kardašijana?

7. Srećna je što ima jedno dete

Kada su je pitali da li možda želi još dece, Melanija je rekla “Ne volim da kažem nikad, ali moj život je veoma užurban. Srećni smo i moje ruke su pune sa moja dva momka – sa velikim (Donald Tramp) i mojim malim – sinom Baronom.

Fantastična ideja učiteljice koja uspešno štiti svoje đake od vršnjačkog nasilja!

8. Kakav otac – takav sin

Kao i njegov otac, Melanija je jednom izjavila kako Baron voli da kreira cele gradove i aerodrome pomoću Lego kockica, i da je nebrojeno puta provela sa njim vreme pomažući mu i igrajući se sa njim.

foto: Profimedia

Kako VASPITATI DEVOJČICU u doba Kardašijana?

9. Jednom ga je namazala kavijarom

Melanija je završila na naslovnim stranama pre nekoliko godina kada je otkrila da je na svog sina stavila kremu sa svojim potpisom od kavijara. “Namazala sam ga od glave do pete. Mnogo mu se svidelo!

25 POKAZATELJA DA STE MAMA KOJA ČUVA SAMA

10. Baron ima mnogo voše od svoje spavaće sobe

Mali princ ima ceo sprat za sebe u Tramp zgradi.

Fantastična ideja učiteljice koja uspešno štiti svoje đake od vršnjačkog nasilja!

11. Njegovo školovanje košta 46.690$ godišnje

Baron trenutno pohađa peti razred u Vašingtonu i uživa u skupom obrazovanju koje su mu roditelji obezbedili.

foto: Profimedia

10 znakova koji pokazuju da je vaše dete razmaženo!

12. Ume da sasluša

“Mislim da je najvažnija tajna u roditeljstvu umeti da ih saslušate. Slušam pažljivo šta mi govori, šta ga muči, i šta ga čini uzbuđenim. Jedino tako mogu da ga podržavam i savetujem. Ne namećem mu svoje stavove i ne govorim mu šta mi se sviđa, a šta ne, želim da svoje stavove gradi sam i da postane svoj čovek.”

Ukoliko vam se svideo ovaj tekst, registrujte se i razmenite svoja iskustva sa ostalim članovima!

Izvor: stil.kurir.rs

Podeli ovu vest

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Mozete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Izgubljena šifra

Registruj se