Podeli ovu vest

Izdvajamo za Vas / Zanimljivosti

Iskrene ispovesti mladih baka: Nemaju ni 40 godina, a već im unuci trčkaraju po kući!

Iskrene ispovesti mladih baka: Nemaju ni 40 godina, a već im unuci trčkaraju po kući!

Britanska poslanica Anđela Rejner u sredu je otkrila javnosti da će postati baka. I to ne bi bilo ništa čudno da političarka tek nedavno nije napunila 37 godina. Njena priča podstakla je Bi-Bi-Si da potraži još mladih baka i da one ispričaju kakav je osećaj biti s unucima u 30-im godinama života.

25 POKAZATELJA DA STE MAMA KOJA ČUVA SAMA

Fantastična ideja učiteljice koja uspešno štiti svoje đake od vršnjačkog nasilja!

Lora Samerfeld (37) iz Norviča zapravo još uvek ne zna kakav je to osećaj, ali saznaće za četiri meseca. Njena ćerka Džas još nije napunila 18 godina, ali u martu će na svet da donese dečaka.

10 znakova koji pokazuju da je vaše dete razmaženo!

“Ne mogu da vam opišem svoje oduševljenje. Plačem od sreće.”

foto: Shutterstock

Razvijanje radnih i higijenskih navika!

Poprilično zanimljiva reakcija s obzirom na to da joj je dete još maloletno. Međutim, Lora ima opravdane razloge za to.

“Ono što sam proživjela s Džas poslednjih godina bio je pravi pakao. Bila je problematična i sada imam osećaj da ju je trudnoća spasila. Potpuno se smirila, imam osećaj da je na pravom putu i konačno je shvatila pojam odgovornosti.”

Evo šta jedan tata poručuje drugim tatama!

Miroslav Mika Antić: Nemoj nikad da se vraćaš kada jednom u svet kreneš!

Džas ima sreće i što je njena majka doživela slično iskustvo u kasnim 90-ima. Prvo dete Lora je dobila s 19 godina i kaže da reakcija njenih roditelja tada nije ni izbliza bila tako pozitivna kao što je njena danas.

Apsolutno dominira: Ovo je NAJPOPULARNIJE ŽENSKO IME na celom svetu!

“Bio je to veliki šok za moje roditelje. Bili su užasno tihi, gotovo nisu ni razgovarali sa mnom nakon što sam im saopštila da sam trudna. Trebalo im je dosta vremena da prihvate situaciju.”

foto: Shutterstock

10 RAZLIKA U VASPITANJU PRVOG I DRUGOG DETETA

Novinari su pitali Loru da li je spremna za pridošlicu u porodici.

“Ne mogu da dočekam unuka. Želim da pomognem i ćerki i detetu, želim da budem najbolja moguća baka. Uvek sam htela veliku porodicu i presrećna sam celim razvojem događaja. Ovo je perfektna situacija”, rekla je Lora.

Deca i škola: Sve teže razumeju logičke zadatke

Za razliku od Lore, Teri i Lin Tju već odavno znaju kakav je osećaj biti deda i baka. Prvog unuka su dobili dok su imali 38 godina, a danas ih već imaju 14!

“Doneli su nam sreću, zabavu i ljubav. Godine su brzo prošle, ali predivne uspomene ostaju zauvek. Okupimo se svi nekoliko puta godišnje i svaki put nas je sve više i više”, govori Teri, a Lin dodaje:

foto: Shutterstock

“Kao da su juče bili bebe, a danas su već ozbiljni ljudi koji zarađuju za život. Iskreno, poželela sam da zauvek ostanu deca, ali njihova ljubav prema baki i dedi ne može se ni sa čim uporediti…”

Kako se boriti protiv DOSADNOG KAŠLJA? ?

Najnovija istraživanja govore da tek jedna petina populacije između 45. i 54. godine dobiju unuke. Dakle, procenat onih koji postanu bake i dede u 30-ima je zanemariv. I na kraju se postavlja ključno pitanje – koja je prednost imati unuke u 30-ima?

Evo zbog čega moja deca ne gledaju televiziju koliko i vaša!

“Najveća prednost je što još uvek imate energije za jurnjavu za decom. Imate energije da ustajete noću, ali najbolje od svega je što vam vrate majčinske instinkte”, kaže Mišel Lankaster koja je postala baka u 39. godini života.

Ukoliko vam se svideo ovaj tekst, registrujte se i razmenite svoja iskustva sa ostalim članovima!
Izvor: Stil.kurir

Podeli ovu vest

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Mozete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Izgubljena šifra

Registruj se