Podeli ovu vest

Izdvajamo za Vas / Saveti

Kazne za roditelje NASILNIH ĐAKA!

Kazne za roditelje NASILNIH ĐAKA!

Ministarstvo prosvete intenzivno radi na novim zakonskim rešenjima jer je, kažu, sadašnja regulativa blaža nego što potrebe nalažu – Predložiće da se jasno definišu ozbiljne opomene za roditelje, uslovne i novčane kazne!

Napokon DOBRE VESTI ZA ŽENE I MAJKE u Srbiji

Za nasilje u školama nulta tolerancija

Ovo su 8 tipova SVEKRVA! ? Koja je vaša?

Otkako je đak ošamario profesorku u mladenovačkoj Tehničkoj školi, a nastavnik Četrnaeste beogradske gimnazije ostao bez posla i licence iako sud nije potvrdio da li je knjigom udario učenicu ili o klupu – damar koji pulsira prosvetnim krugovima ne slabi. Na krovni Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja upiru prstom oštećeni koji smatraju da su žrtve manjkavog propisa, ali i nadležni krojači novih zakonskih rešenja obećavajući da nasilje u školama neće tolerisati.

Šta sam sve PREĆUTALA ĆERKI kad mi je rekla da ŽELI DA POSTANE MAJKA: Reči koje diraju dušu!

Pričajte sa njima KAO SA ODRASLIMA: TEPANJE im samo ODMAŽE!

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja intenzivno radi na novim zakonskim rešenjima jer je sadašnja zakonska regulativa blaža nego što potrebe nalažu, kažu za „Politiku” iz kabineta ministra prosvete Mladena Šarčevića. Primećuju da su ustanovama potrebni veća odlučnost i ovlašćenja, kako bi mogle da predlažu drugim državnim organima da preduzmu određene mere. I to naročito kada je reč o težim povredama obaveza učenika povodom kojih škola može da vodi samo disciplinske postupke.

25 POKAZATELJA DA STE MAMA KOJA ČUVA SAMA

Ukoliko vam se svideo ovaj tekst, registrujte se i razmenite svoja iskustva sa ostalim članovima!
Autor: Milenija Simić-Miladinović
Izvor: Politika

Podeli ovu vest

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Mozete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Izgubljena šifra

Registruj se