Podeli ovu vest

Izdvajamo za Vas / Zanimljivosti

Kraljica otkrila: Evo ko vodi glavnu reč u kraljevskoj porodici! (FOTO)

Kraljica otkrila: Evo ko vodi glavnu reč u kraljevskoj porodici! (FOTO)

britanskoj kraljevskoj porodici glavnu reč očigledno vode žene, a to je ovih dana potvrdila i kraljica Elizabeta II kada je otkrila nekoliko stvari o svojim praunucimaprincu Džordžu i princezi Šarlot.

Pričajte sa njima KAO SA ODRASLIMA: TEPANJE im samo ODMAŽE!

Pismo mame iz Aranđelovca prosvetnim radnicima

Dvogodišnja princeza Šarlot već se postavila kao prava šefica u svojoj porodici, a to je u nekoliko navrata potvrdio i njen otac princ Vilijam rekavši kako misli da će biti ‘problematična‘ kad odraste.

foto: Profimedia

Ruski psiholog savetuje: Kako ne dozvoliti ŠKOLI DA SLOMI DETE?

No kada tako nešto čujete i iz usta 91-godišnje kraljice Elizabete II, onda znate da je to istina.

Prilikom svoje tradicionalne godišnje posete jednoj od londonskih osnovnih škola, u sklopu verskog obrazovnog projektakraljica je jednoj od učenica poklonila Bibliju koju je lično potpisala.

Nevakcinisana deca NEĆE MOĆI U VRTIĆ!

25 POKAZATELJA DA STE MAMA KOJA ČUVA SAMA

Desetogodišnja Emili Klej bila je srećne ruke, a kraljica ju je upitala pazi li na svoju mlađu sestru koja je bila pored nje.

Emilina mama odgovorila je da je zapravo obrnuto i da mlađa sestra zapoveda starijoj. To je nasmejalo kraljicu koja je rekla da je ista stvar s princezom Šarlot i dve godine starijim Džordžom, kojem malena princeza već sad šefuje.

Najpre deci gradite SAMOPOUZDANJE, a kasnije KUĆU!

foto: Profimedia

Fantastična ideja učiteljice koja uspešno štiti svoje đake od vršnjačkog nasilja!

Da je stvarno tako, dalo se naslutiti i iz ranijih izjava izvora bliskih kraljevskoj porodici, kada su rekli kako se u zajedničkoj igri uvek vidi dominacija mlađe princeze Šarlot.

‘Oboje su vrlo aktivna decaŠarlot voli da juri Džordža i pritom se ne boji padova i povreda. Teško ju je zaustaviti od trčanja po kraljevskim hodnicima, uvek vidi nešto novo što joj okupira pažnju i stalno se kreće’, rekao je neimenovani izvor nedavno za britanske medije.

Pobedimo nasilje u sebi i oko sebe razvojem samopouzdanja!

Kako VASPITATI DEVOJČICU u doba Kardašijana?

Između ostalog, pre nekoliko dana svet je saznao i kako malena princeza već sada osim engleskog govori španski jezik, jer joj je glavna dadilja Špankinja, pa i time daje naslutiti kako nimalo ne zaostaje za svojim dve godine starijim bratom.

Ukoliko vam se svideo ovaj tekst, registrujte se i razmenite svoja iskustva sa ostalim članovima!

Izvor: Stil

Podeli ovu vest

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Mozete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Izgubljena šifra

Registruj se