Proverite zašto naši saradnici kažu da smo im PARTNERI u poslu!

Ukoliko imate proizvod ili uslugu koji su usmereni ka učenicima, roditeljima ili čak nastavnicima trenutno se nalazite na pravom mestu!

Odličan proizvod i kvalitetna usluga nisu sami po sebi garancija uspeha u poslu kojim se bavite, ali Vi to već znate. Ukoliko pročitate ovaj tekst do kraja, odmah ćete spoznati zašto naši klijenti kažu da smo im partneri u poslu.

Da bi se vaši potencijalni kupci odlučili za bilo koji od proizvoda ili usluga koje im nudite, oni prvo moraju da saznaju za njih.

Složićete se da je najbolji, najlakši i najbrži način za upoznavanje sa proizvodom ili uslugom koje im nudite – REKLAMA!

Ali jasno je da ta reklama mora biti i vidljiva! Upravo iz tog razloga Školarci vam pružaju sve što je neophodno kako biste u najboljem svetlu predstavili školarcima, roditeljima i nastavnicima ono što im nudite: I REKLAMU I VIDLJIVOST!

Kod nas uz šoljicu dobre kafe dobijate MNOGO VIŠE!

Uz Školarce dobijate:

 • Objavu vašeg PR teksta na našem portalu
 • Linkovanje vašeg sajta sa Školarcima (odlično za pozicioniranje na Google-u)
 • Promociju na društvenim mrežama sa plaćenim oglasom
 • Preciznu promociju do jasno definisane ciljne grupe
 • Rubriku na našem blogu
 • Banere različitih dimenzija
 • Posete vašem sajtu/portalu

Sigurni smo da ste na ovom spisku pronašli baš ono što Vam je potrebno i to više od jedne stavke!

A, ukoliko niste sigurni šta bi od svega navedenog najviše odgovaralo potrebama Vaše kompanije i za to imamo rešenje, jer rešenja su ono što mi nudimo. S obzirom na to da svaki klijent ima specifične potrebe, način rada koji praktikujemo podrazumeva sklapanje posebnih ponuda za svakog pojedinačnog klijenta na osnovu podataka koje sa nama podeli tokom sastanaka.

Dakle, na osnovu razgovora sa Vama, kao predstavnikom kompanije, verujemo da ćemo iznedriti rešenje.

Tim Školarci na osnovu prikupljenih informacija, a u skladu sa vašim zahtevima, koristeći sve resurse kojima raspolažemo, za Vas ćemo pronaćii najbolji način da dosegnete do vaše ciljne grupe.

Naravno, mi Školarci se trudimo da uvek imamo nove i drugačije predloge i ideje, jer na taj način, nudeći rešenja ili inovacije u prisutnosti na tržištu, zasnovane na osnovu rezultata istraživanja, pružamo klijentima stabilnu podršku pa im tako postajemo pravi partner i prijatelj u poslu.

Ukoliko Vam se dopalo ovo što ste upravo pročitali KONTAKTIRAJTE NAS VEĆ SADA, a ukoliko još niste sigurni da mi imamo baš ono za čim Vi tragate, nastavite da čitate, jer sledi dodatno objašnjenje!

Bez muke do prenete poruke!

Odlučili ste da je za Vašu kompaniju najbolje rešenje da se pojavite u domu svakog školarca, roditelja ili nastavnika. To mislimo i mi!

Nastup na internetu je odličan izbor!

Na internetu je bitno biti primer dobre prakse! A i kako drugačije kada se Školarci bave školarcima!

Imati sajt nije novost, jer danas svi znaju značaj korišćenja interneta i prisutnosti na njemu.

E sad to Vam je kao kada imate na primer jednosoban stan i onda vredno radite godinama kako biste zaradili za više soba ili kuću, jer portal u odnosu na sajt je upravo kao kuća u odnosu na garsonjeru!

Naši čitaoci portal Školarci vole da posmatraju upravo kao našu kuću u kojoj su u svakoj od prostorija smešteni učenici, roditelji, učiteljice, nastavnici, profesori… Oni tu žive, rade, često i svaštare, ali uvek znaju da mogu da se obrate Školarcima za savet.

Kažete: “Lepo je sve to, zaista, ali šta to znači za nas kao klijenta?”. Baš lepo od Vas što ste pitali!

Malo ste nas preduhitrili jer smo upravo hteli da Vam predstavimo prednosti jedne takve kuće, koja se nalazi u GLOBALNOJ UČIONICI zvanoj internet.

Dakle, Školarci svojim partnerima (mi bismo ipak više voleli da Vas posmatramo kao prijatelja) nudi različite načine komunikacije sa svim ili sa tačno određenim ciljnim grupama:

 • Blog – mogućnost pisanja bloga za naš portal u vaše ime, kao i brendiranje čitave stranice na kojoj se blogovi nalaze
 • Brendiranje ankete i stranice sa anketama uz mogućnost postavljanja određenog pitanja na našem internet portalu
 • Zakup različitih baner pozicija
 • Brendiranje naslovne stranice portala
 • Brendiranje bilo koje stranice na Školarcima – specijalizovanih stranica
 • PR/promo tekstovi o kompaniji i proizvodima kompanije koje bi pisali novinari portala Školarci poštujuću pravila copywritinga (uz prepoznavanje potreba i problema ciljne grupe i pružanje rešenja)
 • Moguće je i da kompanija ima i sopstveni mini-sajt, odnosno promo-stranicu – prezentaciju u okviru portala Školarci gde bi na jednom mestu bili osnovni podaci o kompaniji, kontakt, proizvodi i svi prilozi i članci koje su Školarci pripremili za kampanju

Širimo priču o Vama i Vaš krug prijatelja!

S obzirom na to da su internet i društvene mreže danas mesta na kojima ljudi traže rešenja i pronalaze odgovore na pitanja koja ih muče, jasno je da je prisustvo na njima možda i najvažnija stvar ove sezone (a i naredne, pa i one tamo, pa nakon toga…).

Zato portal Školarci, pored sopstvenog portala, vodi Facebook stranicu i grupe, sa velikim brojem poseta – preko 60.000/mesečno, koji se bave školarcima, pa naši klijenti dobijaju sopstveni prostor i promociju na istim.

Postovi se pažljivo pišu, uz poštovanje pravila copywritinga (uz prepoznavanje potreba i problema i pružanje rešenja), kao i prateće fotografije ili video materijal.

Pored toga, na društvenim mrežama mogu se sprovoditi igre i istraživanja (ankete) koje služe da se podigne svest o kompaniji, ali i za prikupljanje različitih podataka.

Na kraju, doneti odluku o tome da li da sarađujete sa Školarcima je veoma JEDNOSTAVNO.

Dovoljno je samo da sebi postavite pitanje da li biste želeli da budete naš klijent ili partner! 🙂

Izgubljena šifra

Registruj se