Podeli ovu vest

Izdvajamo za Vas / Zanimljivosti

Podržavate li ovaj vid vaspitanja? Glumica svojoj deci NE DAJE POKLONE, čak ni za Božić!

Podržavate li ovaj vid vaspitanja? Glumica svojoj deci NE DAJE POKLONE, čak ni za Božić!

Iako njihovo bogatstvo iznosi više od 100 miliona dolara, Mila Kunis i Ešton Kučer nisu zaboravili svoje teško odrastanje koje ih je naučila da cene svaki zarađen dinar.

Pismo ove majke treba svi da pročitaju: Ćerko, ove stvari NIKADA NEMOJ DA RADIŠ!

Kako bi njihova deca izraslau dobre i pristojne ljude, a ne u bahate, oni su odlučili da uvedu novu porodičnu tradiciju koja nalaže da deca neće dobijati poklone za Božić i Novu godinu.

Foto: Guliver / Photo Cover
Foto: Guliver / Photo Cover

18 STVARI KOJE SHVATATE AKO STE MAMA!

“Naša tradicija od ove godine je da nema poklona za decu. Kada su deca mala, ti pokloni uopšte nisu bitni. Prošle godine Vajat je dobila dva poklona i to je bilo previše. Shvatili smo da oni to ne znaju da cene. Čak ne znaju ni šta žele da dobiju. Žele samo “stvari’”, kazala je Mila u emisiji “Entertainment Tonight”.

15 PRIMERA KAKO SE DECI GOVORILO PRE 30 GODINA, A KAKO SE GOVORI DANAS!

Upravo zbog toga, poznati bračni par je zamolio svoje roditelje i rodbinu da umesto poklona za mališane daju “donaciju u dobrotvorne svrhe, nekoj dečjoj bolnici ili udruženju za brigu o životinjama”.

Foto: Guliver / Photo Cover
Foto: Guliver / Photo Cover

Inače, Mila je već više puta u medijima govorila o vaspitanju svoje dece kada je otkrila da se Ešton i ona trude da vaspitavaju decu da budu “siromašna”.

“To nam je važno jer oboje potičemo iz siromašnih porodica i sve što smo stekli sami smo zaradili, tako da smo svesni vrednosti novca. Ništa nismo dobili na gotovo”, iskreno je priznala glumica.

Da li vam se sviđa njihov metod vaspitanja, ili mislite da je previše rigorozan?

Ukoliko vam se svideo ovaj tekst, registrujte se i razmenite svoja iskustva sa ostalim članovima!

Izvor: b92

Podeli ovu vest

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Mozete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Izgubljena šifra

Registruj se