Podeli ovu vest

Izdvajamo za Vas / Motivacija

Priča o MAMI HEROJU koja će vam naterati SUZE NA LICE!

Priča o MAMI HEROJU koja će vam naterati SUZE NA LICE!

Možda nekima od vas ime neće biti poznato, ali zaljubljenicima u sport svakako hoće – Nastasja Nedimović, nekada Knežević. Deset godina je trenirana vaterpolo, igrala je u Bečeju, Vračaru, branila je boje naše reprezentacije, a bila je i kapiten. Igrala je i na Evropskom prvenstvu 2006. godine, kasnije je bila i sudija… Žena kojoj je dovoljno samo jednom da vidite osmeh da biste ga zauvek zapamtili.

Šta su MUDRI LJUDI još odavno rekli O MAJKAMA?

DUŠKO RADOVIĆ: NE POSTOJI NIŠTA DRAŽE OD MIŠLJENJA MALE DECE…

Njena borba počinje 31. oktobra 2016. godine kada je Nastasja bila u 6. mesecu svoje druge trudnoće. Tada je legla u krevet i više nije mogla da ustane. Tome su prethodili jaki i bolni grčevi u leđima. Ustanovljena je dijagnoza – multipli mijelom (rak koštane srži), neizlečiva hronična bolest, zbog koje se stvara veliki broj određenih proteina koji nagrizaju kosti i prave rupe u kostima zbog kojih one postaju vrlo krhke i lako lomljive. Nastasja je ubrzo nakon uspostavljanja dijagnoze porođena hitno carskim rezom dva meseca pre termina. Rodila je sina.

Fantastična ideja učiteljice koja uspešno štiti svoje đake od vršnjačkog nasilja!

Zbog svoje bolesti i porođaja pretrpela je lomljenje rebara i grudne kosti. Tada ostaje skroz nepokretna…
Nastasja – sportista, borac, majka dvoje dece – dvogodišnje ćerkice Nie i tek rođenog sina, prevremeno rođene bebe.

Pobedimo nasilje u sebi i oko sebe razvojem samopouzdanja!

Nakon porođaja Nastasja odlazi na pet ciklusa hemoterapije koje su praćene vežbama sa fizijatrom. Naučila je ponovo da sedi i da hoda. Motivacija su joj bila njena deca sa kojima je zajedno koračala i učila da sedi. Urađena joj je i je transplantacija koštane srži. Maligniteta i dalje ima u malom broju i njena borba sa borba sa ovom opakom bolešću se nastavlja.

Novosadska učiteljica je sa đacima uredila baštu da bi zrdavo užinali!

Foto: privatna arhiva

Nevakcinisana deca NEĆE MOĆI U VRTIĆ!

Da je Nastasja lavica, borac i pravi sportista u duši govori i to što je sa svojom ćerkicom Niom, koja je tada imala samo godinu i po dana, prešla stazu na Fruškogorskom maratonu dugu 17 kilometara, noseći je skoro sve vreme u nosiljci na leđima. Nastasja je Fruškogorski maraton, kao i pripreme za njega savladala uz pomoć svog brata, takođe sportiste i personalnog trenera Viktora Kneževića. 

Foto: Nina Miljuš

Najpre deci gradite SAMOPOUZDANJE, a kasnije KUĆU!

Ova hrabra mama ima neizmernu podršku svoje porodice i prijatelja. Ipak, u njenoj borbi sa bolešću neophodna joj je i naša pomoć. Bolest koju ima Nastasja se ne leči, ali sa njom može da se živi. Nekad se vrati, nekad ne.
Nastasja treba našu pomoć – da bude još jača na svom putu borbe. Za svoju porodicu, za svoju ćerku i svog sina… Pružimo pomoć i podršku jednoj od nas, da joj olakšamo da živi, da bude sa najdražima. I da njena deca uživaju u njoj.

Ruski psiholog savetuje: Kako ne dozvoliti ŠKOLI DA SLOMI DETE?

Roditeljstvo je samo po sebi teško. Odgajanje dvoje dece s malom razlikom takođe. I kao da sve ovo nije dovoljno izazovno, život je pred ovu hrabru mamu stavio još jedano iskušenje. Mi verujemo da će ga ona savladati i da njena deca imaju najboljeg učitelja od koga će da nauče šta znače snaga i borbenost.

Najpre deci gradite SAMOPOUZDANJE, a kasnije KUĆU!

Račun na koji možete uplatama pomoći Nastasji je:
115-0381600674042-32 Telenor banka

Za uplate iz inostarnstva swift kod je AAAARSBG, a račun RS35115038160067404232 Telenor banka

Foto: privatna arhiva

I najmanja uplata je dovoljno velika. Pomoći ćete i deljenjem ovog teksta.

Hvala vam u ime jedne hrabre mame i u ime njene porodice i dece – onih zbog kojih Nastaja i ima snage da se bori.

Ukoliko vam se svideo ovaj tekst, registrujte se i razmenite svoja iskustva sa ostalim članovima!

Izvor: MamaKlik.rs

Podeli ovu vest

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Mozete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Izgubljena šifra

Registruj se